ΑστυνομικάΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης. Ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση σήμερα .

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της κυνηγετικής καραμπίνας από την οποία πυροβολήθηκε ο 31χρονος και του κινητού του τηλεφώνου συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του θύματος.

Τέλος, οι αρχές έχουν εξετάσει το μπλε τετράδιο με τα έσοδα-έξοδα που διατηρούσε ο 31χρονος, στο οποίο υπάρχουν ιδιόχειρες σημειώσεις με ημερομηνίες, αριθμούς, τοποθεσίες και ονόματα, κάποια εκ των οποίων παραπέμπουν σε χρηματικά ποσά.

Related posts

Άγιος Πέτρος: Πώς έχασε τη ζωή του ο 64χρονος – «Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός»

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.