Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κύμη

Ηράκλειο : Επίθεση σε 23χρονη

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κύμη. Τα επεισόδια βίας μεταξύ ανηλίκων αποτελούν σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και προκαλούν ανησυχία, όπως συνέβη στην Κύμη, στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο evima.gr, ένα περιστατικό καταγγέλθηκε από μια 40χρονη και τον 16χρονο γιο της, που αναφέρθηκαν στην αστυνομία για ξυλοδαρμό, απειλή, και εξύβριση από δύο 16χρονους και έναν 17χρονο.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του σχολικού δρομολογίου από τις Κονίστρες προς την Κύμη. Οι διαφορές μεταξύ των ανηλίκων οδήγησαν σε ξυλοδαρμό, με τον 17χρονο να επιτίθεται στον 16χρονο με κλωτσιές στο στήθος και στο πρόσωπο. Στο συμβάν εμπλέκονται και άλλοι δύο ανήλικοι, που προτρέπουν σε απειλές και βρισιές. Το 16χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, αναμένεται η σύλληψη των δραστών σήμερα, ενώ οι γονείς των ανηλίκων παιδιών θα κληθούν να καταθέσουν στο αστυνομικό τμήμα της Κύμης.

Related posts

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Arcadia Spot GZ

Περιστατικό Ξυλοδαρμού Ανηλίκου σε Σχολικό Συγκρότημα στη Σητεία

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθησαν ανήλικοι και γονείς για επίθεση σε 15χρονο στη Ζάκυνθο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment