Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Κολωνός : Κανένα ελαφρυντικό για το Μίχο

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4. Χθες το βράδυ, ο 16χρονος που εμπλέκεται σε ξυλοδαρμό έξω από σχολείο και αναγνωρίστηκε από το θύμα, καθώς και ο 75χρονος πατέρας του για παραμέληση ανηλίκου, συνελήφθησαν. Αυτό ακολούθησε την καταγγελία που κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ακόμα αναζητούνται 4 δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση, δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και είχαν καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Μετά την απολογία τους, ο 16χρονος και ο 75χρονος πατέρας του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αύξηση της σχολικής και εφηβικής βίας στην πόλη. Ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα για την επαρκή στελέχωση όλων των σχολικών μονάδων της πόλης με επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που θα ασχοληθούν με τις ανάγκες και τις δυσκολίες των εφήβων και θα πραγματοποιήσουν προγράμματα ευαισθητοποίησης για θέματα συμπεριφοράς, επίλυσης συγκρούσεων, διαχείρισης θυμού κ.α. Επίσης, λόγω της δύσκολης εποχής που διανύουμε και των ψυχοπιεστικών παραγόντων (ανεργία, ενδοοικογενειακή βία κα.), ζητούν την υποστήριξη των γονέων από όλες τις δομές ψυχικής υγείας της πόλης.

Related posts

Περιστατικό Ξυλοδαρμού Ανηλίκου σε Σχολικό Συγκρότημα στη Σητεία

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθησαν ανήλικοι και γονείς για επίθεση σε 15χρονο στη Ζάκυνθο

Arcadia Spot GZ

14χρονος μαχαίωσε συμαθητή του στη Νάξο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment