Δήμος Ν. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ανακοινώνει τις δράσεις του τριημέρου 16-18/03/2024!

«Απόκριες 2024 στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας – Μυστικός κωδικός: Σαπουνόφουσκα»

Το Σάββατο 16/03 στις 19ː00 στο Πνευματικό κέντρο Πέρα Μελάνων θα στηθεί αποκριάτικο γλέντι σε συνεργασία με τον σύλλογο απανταχού Μελανιωτών “Η Τσακωνιά”.

Την Κυριακή 17/03 ραντεβού στις 11:00 στο αποκριάτικο πάρτι στην πλατεία Αγίας Μαρίνας στον Τυρό με καρναβαλιστές να κάνουν επίδειξη των στολών τους και τους La Petite Marguerite να ψάχνουν την χαμένη σαπουνόφουσκα!

Το ίδιο απόγευμα στις 16ː30 σειρά έχει το καθιερωμένο Καρναβάλι στο Λεωνίδιο με το πρωτοπόρο άρμα να υπόσχεται στιγμές ανεμελιάς, δημιουργίας, σαπουνόφουσκας και ατελείωτου χορού! Θα ακολουθήσουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Λεωνιδίου καθώς και άλλοι σύλλογοι της περιοχής. Η παρέλαση θα περάσει από την κεντρική αγορά και θα καταλήξει στην Πλατεία 25 ης Μαρτίου με το ίδιο κέφι για μουσική και χορό!

Το Τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει με τα Παραδοσιακά Κούλουμα στα Πούλιθρα στις 18/03 στις 11ː30, με ζωντανή ορχήστρα, δράσεις για τα παιδιά και σαρακοστιανά εδέσματα.

Σας περιμένουμε.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Related posts

Θεατρική παράσταση “Λόγω φάτσας”

Arcadia Spot GZ

Εκδήλωση “Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου” , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου

Arcadia Spot GZ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment