Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ο Αναστάσιος Καλοβυρνάς υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ

Ο Αναστάσιος Καλοβυρνάς υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» το δραστήριο ενεργό πολίτη και δικηγόρο Καλοβυρνά Αναστάσιο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας. Ο Αναστάσιος Καλοβυρνάς γεννήθηκε στην Κυπαρισσία το 1982 και μεγάλωσε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας όπου και
τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου. Έχει τελειώσει Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπως και το ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας (τεχνολογίας Γεωπονίας), είναι μάχιμος δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και ασκεί δικηγορία και στην Μεσσηνία. Ασχολείται ενεργά με τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Οιχαλίας για τα έτη (2017- 2019). Με την ένταξη του Αναστάσιου στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας!»


Καλοβυρνάς Αναστάσιος: «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πέτρου Τατούλη να προχωρήσω μαζί του σε μία αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις παθογένειες στην Πελοπόννησο και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», θέλω να αναδείξω το ότι στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κομματικά αδιέξοδα, υπάρχουν πολιτικές προτάσεις από πολιτικούς με προσφορά εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα με ξεκάθαρους στόχους για τον τόπο μας. Ταυτίζομαι και συμπορεύομαι με τον αυτοδιοικητικό έμπειρο και δημιουργικό Πέτρο Τατούλη για μία ισχυρή Μεσσηνία, σε μία νέα, ισχυρή Πελοπόννησο».

Related posts

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 29χρονος Αρμένιος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εκδήλωση «Βία &παραβατικότητα ανηλίκων»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment