Αθλητικά Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει εκτός του MUNDOBASKET

αντετοκούμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο , αστέρας των Milwaukee Bucks, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιάννης ήταν προγραμματισμένος να παίξει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, της Ελλάδας. Ωστόσο, μετά από αρκετές συναντήσεις με το ιατρικό του επιτελείο, ο Γιάννης δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.

“Είναι σαφές ότι δεν είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ στο επίπεδο που χρειάζεται για να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο”, έγραψε ο Γιάννης στο Twitter.

Ο αστέρας των Bucks είπε ότι είναι ακραία απογοητευμένος και η απόφαση δεν ήταν μια επιλογή, αλλά πραγματικά η μοναδική επιλογή.

“Αυτή δεν ήταν μια επιλογή αλλά η μοναδική μου επιλογή για να διασφαλίσω ότι θα επιστρέψω στο επίπεδο μπάσκετ που έχω εργαστεί τόσο σκληρά να επιτύχω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου”, ανέφερε το tweet του Γιάννη.

Παρά την απογοήτευσή του, ο Γιάννης είπε ότι ο τελικός του στόχος και της ομάδας είναι να προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

“Θα συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου για να είμαι έτοιμος για την επόμενη φορά που θα με καλέσουν. Ο προσωπικός μου και ο απόλυτος στόχος της ομάδας μας είναι να προκριθούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την Εθνική Ομάδα του χρόνου.”

Related posts

Αντετοκούνμπο με triple-double, αλλά ήττα για τους Μπακς

Arcadia Spot GZ

Πριν το Μundobasket η Ελλάδα εναντίον ΗΠΑ σε Φιλικό Παιχνίδι

Arcadia Spot GZ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για Αμερική

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment