Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Πολιτικά

Ο Δημήτρης Σταματόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

σμυρνιώτης

Ο Δημήτρης Σταματόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά.

Ο Δημήτρης είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Γεωπόνος Τ.Ε. Ζωικής Παραγωγής. Ασχολείται ενεργά με την παραγωγή αγροτικών και πτηνοτροφικών προϊόντων στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας, όπου και διατηρεί την οικογενειακή πτηνοτροφική μονάδα και τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις του.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης (2014-2019) εκλεγμένος με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Παυλή.

Γεννήθηκε και μένει μόνιμα στο Αρτεμίσιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο μετά από 4 χρόνια αποχής αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τους εξής λόγους:

1. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Τρίπολης γίνεται μια τόσο μεγάλη και μαζική σύμπραξη – ένωση όλων των προηγούμενων Δημοτικών Παρατάξεων καθώς και φορέων και συλλογικών οργάνων χωρίς πολιτικά χρώματα για το καλό, την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.

2. Στο πρόσωπο του Γιάννη Σμυρνιώτη διακρίνω έναν άνθρωπο έμπειρο και δραστήριο με έργο αδιαμφισβήτητο κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δημάρχου το 2011-2014 που κατάφερε να αλλάξει ουσιαστικά τον Δήμο μας με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου και σε όλους τους τομείς.

3. Η σημερινή δημοτική αρχή ως παράταξη της μειοψηφίας έταζε «λαγούς και πετραχείλια», λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου, ανάπτυξη, ευημερία, ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συμπολιτών και δίκαιη κατανομή των κονδυλίων. Προχειρότητα τόσο σε ενταγμένα έργα όσο και στον σχεδιασμό νέων που θα φέρουν ανάπτυξη. Και το χειρότερο αλαζονεία και αχαριστία στο πρόσωπο του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή και της παράταξης του με συνεχή προσπάθεια να μηδενίσει το παραχθέν έργο (ενταγμένα έργα, έτοιμες μελέτες, ταμειακά διαθέσιμα, νέα οχήματα και μηχανήματα στον στόλο του δήμου κ.λ.π.) και να το παρουσιάσει ως αποκλειστικά δικό της .

Related posts

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !

Arcadia Spot NG

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τις δράσεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Arcadia Spot NG

Προσπάθεια εξαπάτησης στον Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment