Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ : Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί – Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ : Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί - Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ : Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί – Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών ΠΕ & ΔΕ Αρκαδίας που συμμετείχαν σήμερα στην ΑΠΕΡΓΙΑ και την απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων και άλλων φορέων, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη. Η οργή και η αγανάκτηση για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών που επιχειρείται από την κυβέρνηση της ΝΔ και των άλλων κομμάτων που κυβέρνησαν και διαμόρφωσαν τις προϋποθέσεις για το ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν θα περάσει.

Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι και νεολαία κατανοούν ότι η πολιτική που αφαιρεί δικαιώματα και φέρνει τον εργασιακό μεσαίωνα και την οικονομική ασφυξία είναι η ίδια με αυτή που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές, γιατί δεν παίρνει ακόμη και στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας είτε στους χώρους δουλειάς είτε και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής, όπως είναι οι μεταφορές, γιατί ως προτεραιότητα έχει την κερδοφορία λίγων μονοπωλιακών ομίλων και συμφερόντων.

Αυτή η στάση της Νεολαίας και των μαχόμενων Εκπαιδευτικών δίνει ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ μήνυμα για τους επόμενους αγώνες που πρέπει να επικεντρωθούν στο επίκαιρο δίλημμα: «ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ».

Related posts

Ανακοίνωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης από το ΠΑΜΕ Αρκαδίας

ArcadiaSpot Team

ΠΑΜΕ Αρκαδίας: Ανακοίνωση για αρχαιρεσίες

ArcadiaSpot Team

Το ΠΑΜΕ Αρκαδίας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment