Top News Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 7ο Μέρος

Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 10ο

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 7ο Μέρος

Διαβάστε όλα τα προηγούμενα εδώ

Σύνοψη προηγούμενων γεγονότων

Ο μυστηριώδης τύπος που βγήκε από το σπίτι της Χρυσάνθης ,ήταν τελικά ο Πέτρος . Ενοχλήθηκε αρκετά με την επίσκεψη του Μάριου, και απαίτησε να μην ξαναφέρει ποτέ κανέναν φίλο της . Μετά την αποχώρηση του Πέτρου, οι 2 τους μπήκαν σπίτι και αντιλήφθηκαν μια έντονη μυρωδιά να αναβλύζει από την κλειδωμένη πόρτα.

Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Χρυσάνθη : Εδώ μυρίζει απαίσια. Σαν να ψόφησε κάτι.

Μάριος : Έχεις δίκιο , μήπως να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την πόρτα ?

Χρυσάνθη : Όχι όχι, μου έχει πει ρητά να μην κάνω ποτέ απόπειρα να την ανοίξω , αλλά από την άλλη ,δεν γίνεται να μένω με αυτήν την απαίσια μυρωδιά. Καλύτερα να φύγουμε ,αλλά που να πάμε τέτοια ώρα ? Δεν γίνεται να περνάω έτσι κάθε βράδυ ( είπε απελπισμένη η Χρυσάνθη ). Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 7ο

Μάριος : Δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι .  Θα προσπαθήσω να ανοίξω την πόρτα ,να δούμε τι είναι, και θα απομακρύνουμε την πηγή της μυρωδιάς.

Χρυσάνθη : Μου φαίνεται λίγο ακατόρθωτο να μπορέσουμε να την ανοίξουμε ,αλλά ότι νομίζεις. Ας προσπαθήσουμε.

Οι 2 τους προσπάθησαν με αρκετά χτυπήματα ,και κάποια εργαλεία να ανοίξουν την πόρτα αλλά δεν κατάφεραν τίποτα . Έπειτα η Χρυσάνθη παρακάλεσε τον Μάριο να μείνει μαζί της ,αλλά της εξήγησε πως έπρεπε να φύγει, γιατί τον περίμενε η μικρότερη αδερφή του στο σπίτι. ( Έχει έρθει και αυτή μαζί του γιατί είναι πολύ δεμένα αδέρφια, και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. )
Αφότου έμεινε μόνη της, προσπάθησε να ψεκάσει όλο το σπίτι με αρωματικό χώρου ,ώστε να καλύψει τη μυρωδιά μέχρι έναν βαθμό. Έπειτα έπεσε να κοιμηθεί, περνώντας  άλλο ένα δύσκολο βράδυ , σε αυτό το σπίτι. 

Χρυσάνθη : ( Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν είναι λογικό να μπαίνει όποτε θέλει σπίτι μου και να κάνει ότι θέλει .Επίσης δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να προκαλεί αυτήν την μυρωδιά. Αύριο θα κάτσω να ψάξω απαντήσεις μαζί με τα παιδιά. )

Η σύναξη της ομάδας Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 7ο

Την επόμενη μέρα το πρωί χωρίς να χάσει χρόνο, η Χρυσάνθη πήγε πρώτα να βρει το Μάριο να του εξηγήσει τι σκέφτηκε.

Χρυσάνθη : Καλημέρα Μάριε , λοιπόν ,θέλω τη βοήθεια σου. Σκέφτηκα πως είναι ώρα να βρω μερικές πληροφορίες για τον ‘κύριο’ Πέτρο και το σπίτι του . Δεν πρόκειται να υπομείνω άλλο αυτήν την κατάσταση. Θα με βοηθήσεις ?

Μάριος : Ναι , ναι εννοείται. Λοιπόν τι λες να κάνουμε ?

Χρυσάνθη : Αρχικά πιστεύω πως θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του Αποστόλη , οπότε πάμε και στο σπίτι του, να τον ενημερώσουμε και αυτόν . Δε νομίζω πως θα αρνηθεί.

Μάριος : ΟΚ, απλά δώσε μου λίγο χρόνο να ετοιμαστώ και φύγαμε.

Ο Μάριος ετοιμάστηκε και αμέσως κινήθηκαν προς το σπίτι του Αποστόλη. Η Χρυσάνθη άρχισε να χτυπάει επίμονα ,το κουδούνι  μέχρι να λάβει κάποια απάντηση. Εμφανίζεται ο Αποστόλης ,ενοχλημένος και αγουροξυπνημένος.

Αποστόλης : Τι θες σπίτι μου πρωί πρωί ?? ( Φώναξε με ενοχλημένο ύφος )

Χρυσάνθη : Αποστόλη θέλω τη βοήθεια σου ,σαν άτομο που ξέρει καλά το χωριό και τους κατοίκους του. 

Αποστόλης : Συγνώμη ,αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν νιώθω πολύ καλά ,και καλό θα ήταν να μείνω στο κρεβάτι μου σήμερα. (και πήγε να κλείσει απότομα την πόρτα).

Χρυσάνθη : Αποστόλη στάσου ,έγιναν πολλά εχθές το βράδυ. Όταν πήγα σπίτι ήταν ήδη μέσα ο Πέτρος ,και μετά την επίσκεψη του υπήρχε μια περίεργη- απαίσια μυρωδιά . Πρέπει να μάθω τι συμβαίνει και χρειάζομαι τη βοήθεια σου.

Αποστόλης : Μμμ , οκ ,δώσε μου λίγο χρόνο να ετοιμαστώ και έρχομαι .( Κανονικά όπως μου έχει φερθεί δεν θα έπρεπε καν να πάω να τη βοηθήσω ,αλλά έχε χάρη .)

10 λεπτά αργότερα …

Μάριος : Τώρα που είμαστε και οι 3 εδώ ,ποιο είναι το σχέδιο ?

Η αρχή του σχεδίου … Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 7ο

Χρυσάνθη : Λοιπόν , λέω να πάμε και να κάνουμε μία έρευνα στο χωριό ,αλλά να είμαστε διακριτικοί γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει, εδώ γνωρίζονται σχεδόν όλοι. Πρέπει να πάρουμε πληροφορίες για τον Πέτρο ,όπως γιατί το σπίτι που μένω  ήταν ξενοίκιαστο τόσο καιρό , αν έχει οικογένεια  και ποιες άλλες ασχολίες έχει ,πέρα από τη δουλειά του. Αλλά μην ξεχνάτε πρέπει να είμαστε διακριτικοί. Εγώ θα ξεκινήσω από τη σχολή ρωτώντας την κυρία Ευανθία που με παρότρυνε να πάω στον Πέτρο για το σπίτι. Εσείς ρωτήστε στην πλατεία.

Αποστόλης : Όχι ,άσε να πάω εγώ στην κυρία Ευανθία που την γνωρίζω προσωπικά. Εξάλλου εμένα με ξέρει προσωπικά ,οπότε θα είναι εύκολο να της αποσπάσω πληροφορίες. 

Χρυσάνθη : Ωραία τότε , χωριζόμαστε και ραντεβού ,πάλι εδώ ,σε 1 ώρα 

Μάριος/Αποστόλης : Έγινε 

Χωρίστηκαν ,και άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες ,για να λύσουν το μυστήριο που περιβάλλει τον Πέτρο και το σπίτι του.

Συνεχίζεται… εδώ

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι

Ένα νέο προϊόν μυθοπλασίας από την ομάδα του ArcadiaSpot

Διαβάστε όλες τις ιστορίες μας εδώ

Related posts

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στη Στεμνίτσα

Arcadia Spot GZ

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Στεμνίτσας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment