Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Ο Παναγιώτης Μπελδέκος υποψήφιος με τον Γ. Καμπύλη στον Δήμο Β. Κυνουρίας

Καμπύλης-Μπελδέκος-Βόρεια Κυνουρία

Ο Παναγιώτης Μπελδέκος υποψήφιος με τον Γ. Καμπύλη στον Δήμο Β. Κυνουρίας με την παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» ενδυναμώνεται με καινούρια και δραστήρια πρόσωπα με διάθεση για προσφορά στα κοινά.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Παναγιώτη Μπελδέκο, ελεύθερο επαγγελματία, με προηγούμενη συμμετοχή στα κοινά σε τοπικό επίπεδο και αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Παναγιώτης Μπελδέκος γεννήθηκε το 1979. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο, μαθήτευσε κατά τα έτη 1996-1999 στον ΟΑΕΔ ΚΕΤΕΚ Αργολίδος, στην ειδικότητα Ξυλουργός Επιπλοποιός.
Από το 2002 έως σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί επιχείρηση ξυλουργικών εργασιών στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου, ενώ κατά το διάστημα 2019-2020 είχε διατελέσει Αναπληρωτής Πρόεδρος Αγίου Πέτρου.
Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί.

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment