Top News Αστυνομικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Τρίπολη: Την έπεισαν να πετάξει από το μπαλκόνι σακούλα, με 5.600€ (vd)

ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τρίπολη: Την έπεισαν να πετάξει από το μπαλκόνι σακούλα, με 5.600€

Στις 29 Ιουλίου 2023 σπείρα Βούλγαρων προσποιήθηκε τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα πως η κόρη της ενεπλάκη σε δήθεν τροχαίο έπεισαν την μητέρα της να πετάξει από το μπαλκόνι χρηματικό ποσό, με το πρόσχημα ότι έτσι θα “ξεμπλέξουν” την κόρη της από το ατύχημα.

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τ.Α Τρίπολης, καθώς υπάρχει και βίντεο με την στιγμή που η μητέρα ρίχνει τα χρήματα στον Βούλγαρο “αστυνομικό” και εκείνος τα παίρνει αμέσως.

Η κάμερα μάλιστα τον πιάνει την στιγμή που πιάνει την σακούλα με τα χρήματα και βαδίζει προς το πολυτελές όχημα διαφυγής του, το οποίο φέρεται να έχει σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και το οποίο φαίνεται να διέρχεται λίγα λεπτά μετά σε παραπλήσια οδό της οικία της παθούσας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη φυσική παρουσία και δράση τουλάχιστον ενός μέλους της συμμορίας στη συγκεκριμένη περίπτωση απάτης.

Το χρονικό της απάτης στην Τρίπολη

Ένας άγνωστος άνδρας τηλεφωνεί με απόκρυψη στην παθούσα, Α.Σ, και, προσποιούμενος την ιδιότητα του αστυνομικού και με το πρόσχημα ότι η κόρη της ενεπλάκη σε δήθεν τροχαίο δυστύχημα με υπαιτιότητά της, που είχε ως αποτέλεσμα δήθεν θανατηφόρο τραυματισμό τρίτου ατόμου, προσπαθεί αρχικά να την ηρεμήσει και ταυτόχρονα να την πείσει ότι η κόρη της θα έχει ποινικές ευθύνες, εάν η ίδια δεν παραδώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ρωτάει να μάθει, πόσα χρήματα πρέπει να δώσει και τότε ο δράστης της ζητάει 5.600 ευρώ. Η γυναίκα εισακούει τις εντολές του και πετάει τα χρήματα από το μπαλκόνι της μέσα σε μια νάιλον σακούλα, τα οποία παραλαμβάνει το μέλος της σπείρας.

Δείτε εδώ το βίντεο που εξασφάλισε το «Πρώτο θέμα» με το σκηνικό της απάτης

Related posts

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment