Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παράταση στη μονάδα επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων για την βιομηχανοποίηση ποσοτήτων

perifereia_peloponnisou

Παράταση στη μονάδα επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων για την βιομηχανοποίηση ποσοτήτων που βρίσκονται κατά τέσσερις ημέρες αποφάσισε ο περιφερειάρης Πελοποννήσου Π.Νίκας. Συγκεκριμένα έως την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου δίνεται προθεσμία για την συνέχιση λειτουργίας της μονάδας κατηγορίας 3 (Rendering) της εταιρείας “Farego Hellas” ΕΠΕ, στην περιοχή του Αθήναιου.

Η τετραήμερη παράταση δόθηκε υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για την απόλυτη ανάγκη να βιομηχανοποιηθούν οι ποσότητες των ζωικών υποπροϊόντων που βρέθηκαν στο χώρο της πιο πάνω μονάδας, προκειμένου να διασφαλιστούν η δημόσια υγεία, η υγεία των ζώων και το περιβάλλον.

Οπως είναι γνωστό, ο περιφερειάρχης έχει ήδη δημοσιοποιήσει προηγούμενη απόφασή του -σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας- για την αναστολή εκτέλεσης έγκρισης εγκατάστασης της πιο πάνω μονάδας:

“Η Περιφέρεια θα τηρήσει όσα προβλέπει στην απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Την απόφαση για την 4ήμερη παράταση μπορείτε να δείτε εδώ:

ΑΠΟΦΑΣΗ Ψ8Ρ67Λ1-ΔΓΩ

Related posts

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

Leave a Comment