Top News Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παρουσίαση συνδυασμού Μανώλη Μάκαρη στην Τρίπολη

Παρουσίαση συνδυασμού Μανώλη Μάκαρη στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Παρακάτω ακολουθει ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης “ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”:

Με μεγάλη προσέλευση πολιτών και με την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Αλέξη Χαρίτση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος”, παρουσίασε την Παρασκευή στη Μεσσήνη, το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του. 

Στη σημαντική εκδήλωση, όπου ο κόσμος έδειξε την εμπιστοσύνη του προς τον Μανώλη Μάκαρη και εκείνος επανέλαβε τη δέσμευση του συνδυασμού του, ότι οι αποφάσεις θα παίρνονται με κύριο γνώμονα το τι προτείνει η πλειοψηφία των πολιτών, τι είναι προς όφελος των πολλών, παρουσιάστηκε και το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού με τις προγραμματικές αρχές. 

Αύριο Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης Μάκαρης και ο συνδυασμός του διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο της Αρκαδίας με θέμα «Κλιματική αλλαγή στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα. 

Στις εφτά αύριο το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη, ο Μανώλης Μάκαρης θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “Πρώτα η Πελοπόννησος” καθώς και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις.

Related posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Μ. Σάββατο

Arcadia Spot NG

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment