Ελλάδα Επικαιρότητα

Περιστατικό Βίας : Ξυλοκόπισαν παιδί με αυτισμό στο Ηράκλειο

Ηράκλειο : Επίθεση σε 23χρονη

Περιστατικό Βίας : Ξυλοκόπισαν παιδί με αυτισμό στο Ηράκλειο.

Ένα τραγικό περιστατικό bullying σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας μαθητής με αυτισμό ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν συμμαθητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μαθητές είχαν μια λεκτική παρεξήγηση, η οποία εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό. Η παρέμβαση των εκπαιδευτικών ήταν άμεση και οι μαθητές χωρίστηκαν.

Ο μαθητής με αυτισμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Ο μαθητής που τον ξυλοκόπησε έχει αποβληθεί από το σχολείο.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Αντώνης Φουντουλάκης, δήλωσε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του bullying στα σχολεία.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη”, δήλωσε ο κ. Φουντουλάκης. “Αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να συμβαίνουν και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα αποτρέψουμε.” Περιστατικό Βίας : Ξυλοκόπισαν παιδί

Ο κ. Φουντουλάκης τόνισε ότι η εκπαίδευση για την πρόληψη του bullying είναι ζωτικής σημασίας. “Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά για το bullying και να τους διδάξουμε πώς να το αντιμετωπίζουν”, είπε.

Το περιστατικό στο Ηράκλειο είναι ένα ακόμα παράδειγμα της σοβαρότητας του προβλήματος του bullying. Είναι σημαντικό να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του bullying και την προστασία των παιδιών από αυτή την επικίνδυνη μορφή βίας.

Related posts

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Arcadia Spot GZ

Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε άλλους μαθητές

Arcadia Spot GZ

Σχολική βία : 14χρονος χτύπησε 12χρονο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment