Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Πολλά συγχαρητήρια στους Καραναγνώστη και Λαμπροπούλου

Πολλά συγχαρητήρια στους Καραναγνώστη και Λαμπροπούλου . Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές Καραναγνώστη Κωνσταντίνο και Λαμπροπούλου Σήλια για την 1η θέση στο τουρνουά Tripolis Open 2023.

Πιο συγκεκριμένα οι Καραναγνώστης και Λαμπροπούλου συμμετείχαν στην κατηγορία μικτά διπλά περνώντας τον πρώτο γύρο με bye. Στον δεύτερο γύρο επικράτησαν του ζευγαριού Μπουρτσουκλής και Γαργαλιώνη με 2-0 σετ (60, 60). Στον τρίτο γύρο κέρδισαν τους Καλτεζιώτη και Τραιφόρου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62, 63). Στα ημιτελικά αντίπαλός τους βρέθηκε το ζευγάρι των Βλάχου και Σουρλίγκα με τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης να παίρνουν ένα ακόμα εύκολο νικηφόρο αποτέλεσμα με 2-0 σετ (63, 64).Στον μεγάλο τελικό για την κατάκτηση της 1ης θέσης επικράτησαν με 3-1 ret των αθλητών Καλτεζιώτης – Καλτεζιώτη.

Για μια ακόμη φορά ο όμιλος συγχαίρει τους αθλητές Καραναγνώστη Κωνσταντίνο και Λαμπροπούλου Σήλια για αυτή τους την επιτυχία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού τους.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment