Αθλητικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Προκρηματικά Euro 2024 : Η Ελλάδα απέναντι στη Γαλλία

Προκρηματικά Euro 2024 : Η Ελλάδα απέναντι στη Γαλλία

Προκρηματικά Euro 2024 : Η Ελλάδα απέναντι στη Γαλλία. Η προκριματική φάση του Euro 2024 ολοκληρώνεται σήμερα (21:045) στην OPAP Arena, όπου η Εθνική ομάδα της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Αν και η βαθμολογία δεν επηρεάζεται πλέον, ο αγώνας αποτελεί μια ευκαιρία για την ελληνική ομάδα να αποδείξει την ποιότητά της απέναντι σε μια παγκόσμια υπερδύναμη.

Ο προπονητής της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, που δεν θα είναι στον πάγκο λόγω αποβολής, επισημαίνει την ανάγκη για προετοιμασία με ευφυΐα και ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα της Γαλλίας. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, προβλέπει έναν υψηλού επιπέδου αγώνα, αναφέροντας την καλή επιθετικότητα της Ελλάδας.

Οι αλλαγές στις ενδεκάδες αναμένονται, με τον Ντεσάν να υπολογίζει τον αντίπαλό του και τον Πογέτ να προετοιμάζεται για έναν αγώνα που δεν έχει επιπτώσεις στη βαθμολογία. Η Ελλάδα, παρότι τερμάτισε τρίτη στο γκρουπ, έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ του Nations League να προκριθεί στο Euro 2024.

Στον τομέα των απουσιών, Κουρμπέλης και Μάνταλος είναι τιμωρημένοι, ενώ Τσιμίκας, Μπάλντοκ, και Σιώπης είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Προκρηματικά Euro 2024

Ως προς την ενδεκάδα, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα (ή Βαγιαννίδης) δεξιά στην άμυνα και ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος θα είναι δίπλα-δίπλα στο κέντρο της.

Στη μεσαία γραμμή τρεις παίκτες (Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Αλεξανδρόπουλος) διεκδικούν δύο θέσεις για να πλαισιώσουν τον Μπακασέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης και στα φτερά της ο Μασούρας (δεξιά) με έναν από τους Κωνσταντέλια ή Πέλκα στην άλλη πλευρά. Προκρηματικά Euro 2024

Related posts

Σήμερα ο μεγάλος αγώνας της Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του EURO 2024

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment