Διεθνή Ελλάδα Επικαιρότητα

Σήμερα ο μεγάλος αγώνας της Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του EURO 2024

Σήμερα στις 21:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Γαλλία-Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO 2024. Η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Γαλλία στο γήπεδο Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι. Μετά τη νίκη της επί της Ιρλανδίας με 2-1 χρειάζεται άλλη μία νίκη για να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Η μοναδική αλλαγή που φαίνεται πως θα υπάρξει είναι να προστεθεί ακόμα ένας γρήγορος χαφ στον χώρο του κέντρου, όπως ο Μανώλης Σιώπης, αντί του Δημήτρη Πέλκα που είναι σαφώς πιο επιθετικογενής παίκτης.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο να είναι οι δύο στόπερ. Μπάλντοκ και Τσιμίκας θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας παίζοντας στα άκρα. Στον χώρο του κέντρου θα βρεθούν οι Σιώπης, Κουρμπέλης και Μπακασέτας. Στις δύο πτέρυγες αναμένεται να είναι οι Μάνταλος και Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Γιακουμάκης.

Related posts

Εθνική Γυναικών πόλο: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ArcadiaSpot Team

Προκρηματικά Euro 2024 : Η Ελλάδα απέναντι στη Γαλλία

Arcadia Spot GZ

Πριν το Μundobasket η Ελλάδα εναντίον ΗΠΑ σε Φιλικό Παιχνίδι

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment