Ελλάδα Επικαιρότητα

Σβήνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Σβήνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Σβήνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο Υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη του κορωνοϊού, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε την τεράστια σημασία του εμβολιασμού, τόσο για τη γρίπη όσο και για τον COVID-19. Ανακοίνωσε ότι το υπουργείο θα διεξάγει μια εκτενή εκστρατεία για να πείσει το κοινό για τη σημασία του εμβολιασμού για τη δημόσια υγεία.

Ο υπουργός δήλωσε ότι θα γίνουν προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι το εμβόλιο θα είναι προσβάσιμο σε όλους και εξέφρασε τη σκέψη να διεξαχθεί ετήσιος εμβολιασμός, ιδιαίτερα για τους ευάλωτους. Επιπλέον, ανακοίνωσε την υποβολή νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη διαγραφή προστίμων σε όσους ηλικιωμένους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σβήνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Σχετικά με την COVID-19, ο υπουργός επεσήμανε ότι πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με αυτήν, καθιστώντας τον ετήσιο εμβολιασμό ρουτίνα. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα εκμεταλλευτούν όλα τα εμβολιαστικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακείων, για τον εμβολιασμό.

Related posts

Υποχρεωτικά POS σε 35 κλάδους από σήμερα

Arcadia Spot GZ

ΕΛ.ΑΣ. : 652 συλλήψεις το τελευταίο 3μερο σε όλη την επικράτεια

Arcadia Spot GZ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.2 εκατομυρίων ευρώ από την ΑΑΔΕ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment