Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης του ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εύβοια ελικόπτερο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης του ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια.
Υπάρχει μεγάλη ανησυχία σχετικά με το πού βρίσκεται το ελικόπτερο Α-109, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου στη βόρεια Εύβοια το πρωί της Πέμπτης. Επίσης, ανησυχούμε για την τύχη του πιλότου.

Το ελικόπτερο αυτό εκτελούσε μια ιδιωτική πτήση από τις Αφίδνες με προορισμό τη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου. Αφού απογειώθηκε στις 10:13 το πρωί, χάθηκε από τα ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) περίπου μισή ώρα αργότερα, λίγο πριν τις 11:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πιλότος βρισκόταν μόνος του στο ελικόπτερο, αλλά υπήρχαν αναφορές για πιθανό δεύτερο επιβάτη που ενδέχεται να επιβιβάστηκε στο Μαντούδι.

Αφότου αναχώρησε από το Μαντούδι με προορισμό το Πήλιο, το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ και στη συνέχεια συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή περιλάμβαναν χαμηλή νέφωση και βροχή κατά τη στιγμή της πτώσης. Έχει ξεκινήσει μεγάλη αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με τη συμμετοχή Super Puma, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις του λιμενικού. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου και του πιλότου.
Διαβάστε σχετικό άρθρο εδώ

Related posts

Νέα Επεισόδια Ενδοοικογενειακής Βίας: 62χρονη Γυναίκα Επιτίθεται με Μαχαίρι στον Σύζυγό της στην Εύβοια

Arcadia Spot GZ

Εύβοια : Κλειστά τα σχολεία από τον σεισμό των 5.2 Ρίχτερ

Arcadia Spot GZ

Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment