Επικαιρότητα Περιφέρεια

Σιτές Θεοφάνης υποψήφιος με τον Τατούλη στη Κορινθία

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΙΤΕΣ (1)

Σιτές Θεοφάνης υποψήφιος με τον Τατούλη Πέτρο θα είναι για την Περιφερειακή Ενότητα Κορίνθου. Μαζί έκαναν δήλωση για την ένταξη του νέου υποψηφίου στην παράταξη Νέα Πελοπόννησος. Ακολουθεί παρακάτω ολόκληρη η δήλωση:

Πέτρος Τατούλης

“Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» το δραστήριο ενεργό πολίτη Θεοφάνη Σιτέ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας. Ο Θεοφάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται ενεργά με τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού επί σειρά ετών. Είναι Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΕΠΣ Κορινθίας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών Περαχωριτών ο ΙΒΥΚΟΣ, συμμετέχοντας με σθένος στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής του. Είναι πιστοποιημένος συντονιστής αγώνων ποδοσφαίρου της Superleague 2. Έχει διατελέσει μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Παντρεμένος με την Γιούλη Σεραφείμ, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Με την ένταξη του Θεοφάνη στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας!”

Θεοφάνης Σιτές

“Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πέτρου Τατούλη να προχωρήσω μαζί του σε μία αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία που θα αντιμετωπίσει τα συμφέροντα και τις παθογένειες στην Πελοπόννησο και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», θέλω και να αναδείξω το ότι στην αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να μην θέτουμε κομματικά «τείχη», αλλά να αξιολογούμε προοδευτικές, πολιτικές προτάσεις και πολιτικούς με προσφορά, γνώση και πρόγραμμα με ξεκάθαρους στόχους για τον τόπο μας. Μπαίνω με δυναμισμό σε αυτόν τον αγώνα και πίστη ότι θα νικήσουμε για να μπορέσουμε να λύσουμε τα σύγχρονα προβλήματα και να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Να δημιουργήσουμε μία ισχυρή Κορινθία, σε μία νέα, ισχυρή Πελοπόννησο”.

Related posts

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment