Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα Περιφέρεια

Τέλη Σεπτεμβρίου η μελέτη οδικής ασφάλειας στην περιοχή Άστρους

Τέλη Σεπτεμβρίου η μελέτη οδικής ασφάλειας αναμένεται να παραδοθεί για το σοβαρό πρόβλημα οδικής ασφάλειας που με τραγικό τρόπο έχει διαπιστωθεί επί της επαρχιακής οδού Κιβέρι – Αστρος – Λεωνίδιο, στην περιοχή του Αστρους.

Αυτό γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, ο οποίος την Παρασκευή 11 Αυγούστου μετέβη στην πιο πάνω περιοχή, όπου εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προϋπολογισμό 29.000 ευρώ.

“Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου πριν 2 χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε αυτό τον δρόμο μας συγκλόνισε όλους. Τότε δώσαμε μια υπόσχεση ως περιφερειακή Αρχή -και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Π. Νίκας- ότι θα φροντίσουμε άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα” σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος πρόσθεσε ότι από την Π.Ε. Αρκαδίας άμεσα υλοποιήθηκε ένα έργο μικρής κλίμακας το οποίο είχε σκοπό να βελτιώσει την κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα ανατέθηκε μελέτη για να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το ποσό που θα προκύψει για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου.

“Στο πλαίσιο της αναμονής αυτής της μελέτης, η οποία θα παραδοθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, υλοποιούμε αυτό το έργο με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την συγκεκριμένη καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η οδική ασφάλεια του πολίτη παραμένει κυρίαρχος στόχος της περιφερειακής Αρχής” κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Μ. Σκαντζός.

Related posts

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment