Επικαιρότητα

Στην Αργολίδα ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» (pics)

Στην Αργολίδα ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος»

Επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τους συνεργάτες του.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την Παρασκευή 25 Αυγούστου και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 συνεχίζοντας την αδιάλειπτη και σταθερή επαφή του με τους πολίτες.
Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στον Άγιο Αδριανό του Δήμου Ναυπλιέων και παρακολούθησε με θρησκευτική λαμπρότητα στο ομώνυμο Βυζαντινό εκκλησάκι τον Αρχιερατικό Εσπερινό.
Στη συνέχεια, συνομίλησε με πολίτες και παρευρέθηκε στο Δρέπανο στη γιορτή του χωριού προς τιμήν των Πολιούχων του Αγίων Αδριανού και Ναταλίας.

Ο Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία να βρεθεί με συμπολίτες του. Τόνισε ότι στόχος της επόμενης περιόδου είναι να συνεχίσει η Πελοπόννησος τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της υλοποίησης του κεντρικού τρίπτυχου της ατζέντας του: «Δουλειά για όλους, Αύξηση του ατομικού εισοδήματος, Βιώσιμες Επενδύσεις».


Η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του συνεχίστηκε και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας. Συγκεκριμένα θα παρευρισκόντουσαν στο Κρανίδι, στην Ερμιόνη, στο Πόρτο Χέλι, στην Θερμησία, στο Ηλιόκαστρο, στην Κοιλάδα, στους Φούρνους και στα Δίδυμα.

Related posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment