Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Στον ανακριτή στην Άρτα ο πατέρας του βρέφους που ξέχασε στο αμάξι και πέθανε

Θεσσαλονίκη : Δικηγόρος καταδικάστηκε για παράνομες υιοθεσίες

Στον ανακριτή στην Άρτα ο πατέρας του άτυχου βρέφους που το ξέχασε στο αμάξι και πέθανε από έλλειψη οξυγόνου. Το βρέφος μάλιστα το ξέχασε για τουλάχιστον 5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βελτιώθηκε η υγεία του πατέρα που έπαθε σοκ μόλις διαπίστωσε το θάνατο του μωρού. Μετά από την βελτίωση της υγείας του οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Πάραυτα δεν είναι γνωστό αν θα απολογηθεί όντως σήμερα ή αν θα δώσει κάποιες αρχικές εξηγήσεις για το τι συνέβη χτες (9/5). Υπενθυμίζουμε ότι στον 37χρονο πατέρα του άτυχου βρέφους έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το τηλεφώνημα

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει το μωρό στο αυτοκίνητο μετά από τηλεφώνημα της 27χρονης συζύγου του. Στο τηλεφώνημα τον ρώτησε “που είναι το παιδί?” αφού δεν ήταν στον παιδικό σταθμό όταν πήγε να το παραλάβει η ίδια.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας σοκαρισμένος απάντησε: “Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το παιδί στο αμάξι”. Όταν έφτασε στο όχημα είδε το παιδί αναίσθητο και με αφρούς στο στόμα. Το μετέφερε στο νοσοκομείο άμεσα, οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το παιδί δίχως όμως να τα καταφέρουν δυστυχώς.

Related posts

Προφυλακισταία κρίθηκε η 37χορνη παιδοκτόνος

Arcadia Spot GZ

Ημαθεία : Τι καταγγέλει ο πατέρας του νεκρού βρέφους(vid)

Arcadia Spot GZ

Απολογείται ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Arcadia Spot FG

Leave a Comment