Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Μπάμπη (vid)

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Μπάμπη .Η μητέρα του 30χρονου Μπάμπη εκφράζει πεποίθηση ότι ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του γιου της, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη. Ο Μπάμπης παραμένει αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου, και η οικογένειά του αναζητά με κάθε δυνατό τρόπο να βρει ίχνη του.

Στη συνέντευξή της στο “Φως στο Τούνελ“, η μητέρα εξέφρασε την ανησυχία της, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως κάτι κακό συνέβη στον γιο της, εξαιτίας οφειλών που είχε.

Η οικογένεια του Μπάμπη συνεχίζει τις έρευνες στο Μεσολόγγι για την εντοπισμό του, ενώ η αδελφή του παρουσίασε τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του έξοδου για κυνήγι.

Στην ίδια εκπομπή, ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη παρείχε αποκαλυπτικές πληροφορίες, δηλώνοντας πως άκουσε τον κρεοπώλη να μιλά στον ύπνο του, αναφέροντας ότι μετέφερε τον φίλο του Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται. Αναφέρθηκε ότι ο κρεοπώλης επικαλέστηκε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν θα βρεθεί ποτέ. Παρά τις 16 ώρες ανάκρισης, ο κρεοπώλης δεν έδωσε καμία πληροφορία και αρνήθηκε ακόμα και τα ντοκουμέντα.

Όσα είπε ο 51χρονος στην 15ωρη ανάκρισή του


Αστυνομικός: Μας λες ότι πήγαινες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και μετά κάνεις αναστροφή. Το βλέπεις;

Κατηγορούμενος: Δεν είμαι εγώ. Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας

Αστυνομικός: Βλέπεις το αμάξι; Κινείται προς τον δρόμο. Δες και την πινακίδα στο ζουμ.

Κατηγορούμενος: Δεν είμαι εγώ.

Αστυνομικός: Δες τα στοιχεία.

Κατηγορούμενος: Δε θυμάμαι.

Η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. Η μητέρα του οι αδερφές του, ο νονός του.

Related posts

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Arcadia Spot GZ

Βρέθηκε στο βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

ArcadiaSpot Team

Εξαφανισμένος 31χρονος στο Μεσολόγγι: Ο 50χρονος φίλος του παραμένει ο βασικός ύποπτος

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment