Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης στις 7 Ιουνίου

simvoulio-koinotitas-tripolis

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τη ματαίωση της κατά την 31η Μαΐου 2023 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την αριθ. πρωτ. 38/26-5-2023 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 7η Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια – Ζαχαροπλαστείο με παροχή σερβιρίσματος – Καφέ μπαρ – Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related posts

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης (21/11/2023)

Arcadia Spot GZ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment