Δήμος Ν. Κυνουρίας Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συνάντηση Π.Νίκα αντιδημάρχου Νότιας Κυνουρίας

vivlia-tsakonia1

Συνάντηση Π.Νίκα αντιδημάρχου Νότιας Κυνούριας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή με αντικείμενο συζήτησης τις πολιτιστικές δράσεις στη Νότια Κυνουρία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς, Σοφία Καμβύση και Νίκος Βλάμης. Επίσης σχετικά με τις πολιτιστικές δράσεις στη Νότια Κυνουρία συζητήθηκε και η διαδικασία προώθησης νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και του παραπάνω δήμου.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε ότι στην πρόθεση της Περιφέρειας είναι να στηρίξει τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μελιτζάzz, στο Λεωνίδιο το τετραήμερο 6 με 9 του ερχόμενου Ιουλίου.

Στον περιφερειάρχη, τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς επέδωσαν δύο εκδόσεις του εν λόγω φορέα, ενώ ο Π. Νίκας από την πλευρά του σημείωσε ότι το Λεωνίδιο και η Νότια Κυνουρία γενικότερα αποτελεί μια περιοχή με ιστορία, ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταυτότητα και σκοπός της Περιφέρειας είναι να ενισχύσει αυτά τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα.

vivlia-tsakonia2

Related posts

Θεατρική παράσταση “Λόγω φάτσας”

Arcadia Spot GZ

Εκδήλωση “Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου” , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου

Arcadia Spot GZ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment