Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Πρόσκληση Συνεδρίασης συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης (15/11/2022)

Σας καλούμε την 15η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «αναψυκτήριο – πρατήριο άρτου, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα – εστιατόριο – παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών συμπεριλαμβανομένης της πίτσας», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ – καφετέρια», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Αναστασιάδης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου», που βρίσκεται επί της πλατείας Βαλτετσίου αρ. 19 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Χ. Ντεβέρος και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τάσου Σεχιώτη και της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ταβέρνα – εστιατόριο», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Δελής Νικόλαος του Γεωργίου», που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 77 στην Τρίπολη.
  5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – ψητοπωλείο – σνακ μπαρ», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Α.Υ. Τυροβολά – Δαγρέ και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 43 και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
  6. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης «Κέντρο διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ», ιδιοκτησίας «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 3 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related posts

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης (21/11/2023)

Arcadia Spot GZ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment