Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στις 27 Ιουνίου

dimotiko-symvoulio-tripolhs

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

Σας καλούμε στις 27 Ιουνίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην Αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης β΄ όροφος, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες α) του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και β) του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023 για λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  • 2η Παράταση προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη»
  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση έργων του Δήμου
  • «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη της πλατείας του Αγίου Βασιλείου της Κοινότητας Αγίου Βασιλείου στον Αθλητικό, Πολιτιστικό, Αγροτικό, Περιβαλλοντολογικό, Θρησκευτικό και Μουσικό  Σύλλογο Αγ. Βασιλείου “Ο ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” στις 26-07-2023».
  • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης με την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»
  • Παράταση προθεσμίας έργου: «Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης»
  •  Παράταση προθεσμίας έργου: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»
  • Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και εγγραφή του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. Βαλτετσίου» Δ.Ε. Βαλτετσίου
  • «Λήψη απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τον καθορισμό (1) θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου για ΑΜΕΑ (για κοινή χρήση)  στην οδό Καρακάλου και (2) θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτου για ΑΜΕΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στην οδό Γρηγορίου Ε’, σε σημεία  εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης».
  • ΠΕΡΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ Α.Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»  ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023.
  • «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη της πλατείας του Αγίου Αθανασίου της Κοινότητας Ριζών στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Ριζών “ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ” για το διάστημα από 15 έως 17-07-2023».

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Related posts

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Leave a Comment