Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση έκρηξης στα Χανιά

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση έκρηξης στα Χανιά.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για έκρηξη , φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Η μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων είχε σαν αποτέλεσμα της άμεσης εξιχνίασης υπόθεσης έκρηξης και τη σύλληψη δυο ημεδαπών κατηγορουμένων για έκρηξη από την οποία προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και ανθρώπους ,φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα μεταμεσονύχτιες ώρες χθες (24.01.2024) πραγματοποιήθηκε έκρηξη σε πυλωτή διώροφης κατοικίας σε περιοχή του Δήμου Χανίων κατά την οποία προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημίες σε ένα ΙΧΕ αυτ/το και δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ιδιοκτησίας τριών ημεδαπών.

Από την προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας προέκυψε η χρήση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου από τους δράστες.

Το όχημα το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης χθες το απόγευμα, οδηγούμενο από ημεδαπό και ακινητοποιήθηκε. Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση έκρηξης στα Χανιά

Εν συνεχεία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντοπίσθηκε έτερος ημεδαπός σχετιζόμενος με την υπόθεση.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δυο ημεδαπών κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών,2 κινητά τηλέφωνα ,μαχαίρι και βολίδα πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων . Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση έκρηξης στα Χανιά

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Related posts

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε τράπεζα στα Πετράλωνα

Arcadia Spot GZ

Δυνατή έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού στα Χανιά

Arcadia Spot GZ

Σοβαρά τραυματισμένος ένας οδηγός μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην Κίσσαμο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment