Ελλάδα Επικαιρότητα

Τριαντάφυλλος: Δεν μου έχει γίνει έλεγχος από την εφορία για τον γάμο της Ελίζαμπεθ

Τριαντάφυλλος: Δεν μου έχει γίνει έλεγχος από την εφορία για τον γάμο της Ελίζαμπεθ

Τριαντάφυλλος: Δεν μου έχει γίνει έλεγχος από την εφορία για τον γάμο της Ελίζαμπεθ.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για το θέμα της φοροδιαφυγής που έχει προκύψει και αφορά τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε στον γάμο της φίλης του και αποκάλυψε πως δεν έκοψε απόδειξη ή δελτίο αποστολής διότι της είχε υποσχεθεί πως θα τραγουδήσει αφιλόκερδός.

Αναφορικά με την φοροδιαφυγή που υπονοήθηκε για τον ίδιο, απάντησε: «Έλεγχος από την εφορία δεν μπορεί να μου γίνει γιατί είμαι τελείως νόμιμος, κόβω όλα τα δελτία σε όλα τα live μου…Κάθε 3 μήνες εννοείται πληρώνουμε ΦΠΑ γιατί κάνουμε live, κόβουμε συνέχεια δελτία, τα δελτία έχουν γίνει ηλεκτρονικά και δεν μπορείς να κρυφτείς από κανένα.»

Συνέχισε, προσθέτοντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι αλλά και σε άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ υποσχέθηκα στο κορίτσι αυτό, την Ελίζαμπεθ, ότι στο γάμο θα τραγουδήσω γιατι πραγματικά της είχα πει ότι άμα παντρευτείς θα έρθω, όπως έτσι έχω πει και στον Ασημακόπουλο και σε αλλά 2-3 παιδιά που συμπαθώ ότι θα το κάνω.»

Related posts

Εφορία : Απαλλαγή φορολογικής δήλωσης σε 1 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους

Arcadia Spot KP

Πάρτι φοροδιαφυγής στο γάμο της χρονιάς-Κανείς δεν έκοψε απόδειξη

ArcadiaSpot Team

Τραγωδία με πάνω από 100 νεκρούς λόγω πυρκαγιάς σε γάμο στο Ιράκ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment