Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν Ρουμάνοι οπαδοί που κατέβαιναν στον Πειραιά

thanatiforo_troxaio_stin_kavala

Συνελήφθησαν επτά Ρουμάνοι οπαδοί στον Προμαχώνα, οι οποίοι κατέβαιναν στον Πειραιά για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ.

Φέρεται να είναι οπαδοί της Πετρολούλ, που είναι αδελφοποιημένη με την Γκενκ.

Οι Ρουμάνοι συνελήφθησαν μετά από έλεγχο των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου (ΤΔΕ).

Στην κατοχή τους βρέθηκε μαχαίρι και συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και περί όπλων. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ Σερρών, οι επτά Ρουμάνοι φέρεται να είναι οπαδοί της Πετρολούλ, που είναι αδελφοποιημένη με την Γκενκ, και σκοπός του ταξιδιού τους ήταν ο Πειραιάς καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε συνεργασία με Έλληνες οπαδούς, και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, η ΕΛ.ΑΣ έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και σύνορα, πραγματοποιώντας ελέγχους τόσο για τυχόν Κροάτες που σχετίζονται με την αιματηρή επιδρομή και προσπαθούν να απομακρυνθούν από τη χώρα, όσο και για οπαδούς άλλων ομάδων που επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα ενώ έχει απαγορευθεί από την UEFA η μετακίνησή τους.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment