Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σύλληψη 17χρονης στις Σέρρες για μεταφορά μεταναστών

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Σύλληψη 17χρονης στις Σέρρες για μεταφορά μεταναστών. Στις Σέρρες, συνελήφθη μια ομάδα ατόμων που εμπλέκονταν σε παράνομη μεταφορά τουλάχιστον 15 μεταναστών, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και εννέα ανήλικοι. Τα μέλη της ομάδας περιλάμβαναν μια 17χρονη, έναν 31χρονο και έναν 22χρονο συνεργό τους.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι δύο συλληφθέντες επιβάτες σε ένα βαν αποβίβασαν τους μετανάστες κοντά σε μια δομή προσφύγων στις Σέρρες. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η αστυνομία παρενέβη και ζήτησε από το όχημα να σταματήσει. Ωστόσο, ο 31χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Λίγο αργότερα, το βαν σταμάτησε και ακολούθησαν οι συλλήψεις. Κατά τη σύλληψη, διαπιστώθηκε ότι η 17χρονη καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Οι μετανάστες που μεταφέρονταν παράνομα δήλωσαν ότι είχαν εισέλθει στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου, καταβάλλοντας χρηματικά ποσά για τη μεταφορά τους προς την εσωτερική χώρα.

Οι συλλήψεις των διακινητών στην περιοχή των Σερρών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, με δρομολόγια από τον ποταμό Έβρο να παρατηρούνται συχνά. Σύμφωνα με πηγές από την Ελληνική Αστυνομία, αυτά τα κυκλώματα προσφύγων και μεταναστών επιλέγουν να αφήνουν τους μετανάστες στις Σέρρες αντί να τους μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους εγγράψουν και να τους καταγράψουν. Συνήθως, οι μετανάστες αυτοί προέρχονται από τη Συρία και πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τη μεταφορά τους.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment