Επικαιρότητα

Πρωτιά για τον Θάνο Κακουρίδη του Smash Tripolis

Πρωτιά για τον Θάνο Κακουρίδη

Πρωτιά για τον Θάνο Κακουρίδη του Smash Tripolis. Ακόμα ένα επιτυχημένο τουρνουά για τον αθλητή του Smash Tripolis Θάνο Κακουρίδη. Αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο τουρνουά Σερρών Ε1, στην κατηγορία διπλά αγοριών, ο Θάνος με συμπαίκτη τον Δημητρίου Κωνσταντίνο από τον Ο.Α.Αττικής κατέκτησαν την 1 η θέση, παίζοντας εξαιρετικό τένις σε όλη τη διάρκεια
του τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Κακουρίδης αγωνίστηκε σε ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη από την δικιά του μιας και ακόμα μπορεί να αγωνίζεται στην κατηγορία Αγόρια κάτω των 16.

Η πορεία του Θάνου Κακουρίδη σε όλο το τουρνουά.

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.