Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σύλληψη 19χρονου αλλοδαπού στην Κυψέλη για σεξουαλική παρενόχληση πολλαπλών γυναικών

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) στην Αθήνα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 19χρονος αλλοδαπός για σεξουαλική παρενόχληση πολλαπλών γυναικών.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απείθειας εις βάρος του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πλησίαζε ανυποψίαστες γυναίκες και ασκούσε προσβλητικό άγγιγμα σε βάρος τους. ‘Επειτα από έρευνα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε ο νεαρός να κινείται πεζός στους δρόμους της Κυψέλης. Οι αστυνομικοί λαμβάνοντας υπόψιν τις περιγραφές από τις καταγγελίες των θυμάτων επιχείρησαν να τον ελέγξουν τον 19χρονο. Ο 19χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί άρα προστέθηκε και η απείθεια στα αδικήματα του.

Εν τέλει οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης. Εκεί ταυτοποιήθηκε από τα 2 θύματα που τον κατήγγειλαν για πράξη προσβολής πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας οι οποίες συνέβησαν στις 23.02.2023 και 02.03.2023. Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Άλλες δύο καταγγελίες

Άξιο αναφοράς είναι πως αμέσως μετά την σύλληψη έγιναν καταγγελίες από άλλες δύο γυναίκες ως θύματα του 19χρονου αλλοδαπού. Ο τελικός αριθμός των θυμάτων του για την ώρα παραμένει άγνωστος.

Related posts

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

-1.090- συλλήψεις και -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τετραήμερο

Arcadia Spot GZ

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment