Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου η Πέννυ Καλύβα

Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου εξελέγη η Πέννυ Καλύβα. Συγχαρητήρια επιστολή έγραψε ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Χαρ. Κούλης:

<<Το άκουσμα της χθεσινής είδησης ότι η δική μας Πέννυ Καλύβα εξελέγη – η πρώτη γυναίκα – Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, μας άφησε έμπλεους χαράς και υπερηφάνειας.

Μπορεί κανείς να γράψει και να πει πολλά σημαντικά για την δυναμική και αεικίνητη Διευθύντρια της μηνιαίας εφημερίδας «Γορτυνία» αλλά εγώ θα σταθώ σε εκείνα που της οφείλουμε. Συνεχίζοντας το ιστορικό έργο του
πατέρα της κ. Κωνσταντίνου Καλύβα, η Πέννυ Καλύβα και η εφημερίδα «Γορτυνία» αποτελούν σημαντικό συνδετικό κρίκο για όλη τη Γορτυνία. Με αδιάλειπτη καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά ενώνουν και φέρνουν κοντά τους γορτύνιους όπου γης. Έγκαιρα, έγκυρα και με ποιότητα στη γραφή. Συμπυκνώνοντας την σπουδαιότητα του έργου της σε λίγες λέξεις διατηρώ και την ουσία του ζωηρή.

Ως προσωπικός και διαχρονικός σου φίλος αγαπητή Πέννυ Καλύβα, σε συγχαίρω θερμά και σου εύχομαι να φτάνεις πάντοτε εκεί όπου επιθυμείς! Είμαι βέβαιος ότι η θητεία σου θα είναι άκρως εποικοδομητική και θα
εξυπηρετήσει τους στόχους της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου. Εις ανώτερα!>>

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης
Δήμαρχος Γορτυνίας

Related posts

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΓΟΡΤΥΝΙΑ 26/04/2024

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ την Τρίτη 23/04/2024 στη Γορτυνία

Arcadia Spot NG

Διακοπή Ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 12/04/2024 στο Δ. Γορτυνίας

Arcadia Spot KP

Leave a Comment