Top News Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Τα εγκαίνια του νέου αναρριχητικού πάρκου στη Νεστάνη

Τα εγκαίνια του νέου αναρριχητικού

Τα εγκαίνια του νέου αναρριχητικού πάρκου στη Νεστάνη οργανώθηκαν από τον ΕΟΣ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης.

Στην τελετή μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης, Δημήτρης Μακαρούνης, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου.

Ο κ. Μακαρούνης υπογράμμισε την σημασία του πάρκου για την περιοχή, αναφέροντας ότι αυτή η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον Δήμο.

Τόνισε πως το νέο πάρκο αναρριχητικών δραστηριοτήτων θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και θα προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινότητα.

Η κυρία Καρούντζου εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης για την πρωτοβουλία τους.

Τόνισε τη σημασία των συλλόγων στην πραγματοποίηση τέτοιων έργων. Ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την πεποίθησή ότι αυτή η πρωτοβουλία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην περιοχή.

Επίσης, σημείωνε ότι με χρηματοδότηση από τον Δήμο Τρίπολης και υλοποίηση από το “climbing greece,” προστέθηκαν 60 νέες αναρριχητικές διαδρομές στο βράχο της Νεστάνης, επιπλέον των ήδη υπαρχουσών.

Δείτε το βίντεο από Τα εγκαίνια του νέου αναρριχητικού πάρκου στη Νεστάνη εδώ

Related posts

Εξελισσεται το γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη

Arcadia Spot GZ

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνέχισε χθες τις επισκέψεις σε Αρτεμίσιο, Νεστάνη και Κάψια

Arcadia Spot GZ

Ο Κώστας Τζιούμης για τα εγκαίνια του αναρριχητικού πεδίου Νεστάνης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment