ΑθλητικάΑστέρας ΤρίποληςΕπικαιρότητα

Τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης νίκησαν χωρίς να παίξουν

Το ματς του ΑΣΤΕΡΑ με τον Εθνικό Καλαμάτας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και οι κιτρινομπλέ πρόσθεσαν ακόμα ένα τρίποντο στην συγκομιδή τους.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν χρειάστηκε να παίξει για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Εθνικού Καλαμάτας. Ο γιατρός του αγώνα δεν εμφανίστηκε ποτέ και το παιχνίδι δεν διεξήχθη, με τις κιτρινομπλέ να παίρνουν το ματς με 0-3 άνευ αγώνος.

Οι κιτρινομπλέ έφτασαν τους 34 βαθμούς μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Το τελευταίο παιχνίδι θα το δώσουν εντός έδρας με τα Γιάννενα στις 30 Απριλίου 2023.

Related posts

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Arcadia Spot NG

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Την Κυριακή 25/8 γεμίζουμε το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Arcadia Spot KP

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Συνεχίζουμε μαζί!

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT

Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.