Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Πλαταμώνας: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα στη ΛΕΑ

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό και τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ένας άνθρωπος 19 ετών να χάσει τη ζωή του, ενώ ακόμη έξι τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλοι οι τραυματίες είναι 19 έως 25 ετών, ενώ οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 28χρονος εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Η κατάστασή και των δύο είναι κρίσιμη.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Τοι δυστύχημα συνέβη στις 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά, τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, που συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Related posts

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

-1.090- συλλήψεις και -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τετραήμερο

Arcadia Spot GZ

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment