Ελλάδα Επικαιρότητα

Τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Νέα Φιλαδέλφεια

Τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Νέα Φιλαδέλφεια. Συνολικά, 85 άτομα που υποπτεύονται για εμπλοκή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ήδη παραδοθεί στις αρχές και τίθενται υπό κράτηση. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, καθώς το προσωρινό κράτημα επεκτείνεται σε άλλους 15 συλληφθέντες, με την απόφαση αυτή να λαμβάνεται την τελευταία ημέρα της διαδικασίας, δηλαδή την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν παραδοθεί στη φυλακή φτάνει τα 85, ενώ η τελική απόφαση για τα υπόλοιπα 18 άτομα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Οι κατηγορίες που απευθύνονται στους υπόλοιπους περιλαμβάνουν σημαντικές παραβάσεις, όπως η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκρηκτικές επιθέσεις, κατοχή εκρηκτικών, παράνομη κατοχή όπλων, βίαιη συμπεριφορά βάσει αθλητικού νόμου, πράξεις φθοράς και άλλα αδικήματα. Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνεται επίσης το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αν και η προσωποποίηση αυτής της κατηγορίας αναμένει τα αποτελέσματα των ελέγχων του DNA.

Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία φυλάκισης, με συνολικά 41 άτομα να έχουν λάβει προσωρινό μέτρο κράτησης και να οδηγούνται σε φυλακές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, 8 από αυτούς θα μεταφερθούν στις φυλακές στην Αυλώνα, ενώ άλλοι 6 θα φυλακιστούν στον Κορυδαλλό, όλοι από την ομάδα οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τα υπόλοιπα άτομα θα διαμεριστούν σε άλλες φυλακές της περιοχής.

Related posts

Προφυλακισμένοι οι 105 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Arcadia Spot GZ

Τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι για ληστεία με οπαδικά κίνητραστον Κολωνό

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment