Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Πολιτικά

Ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Σ.Γ.

Ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά.

Ο Παναγιώτης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.

Από τα εφηβικά του χρόνια, συμμετέχει στον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης, στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Στενού και στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Εθνικός Κιμμερίων», Κατηγορίες Α’ Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Ξάνθης.

Το 1995 εγγράφεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το 1997 εργάζεται στην εταιρεία CulliganHellas AEBEE, στην Αθήνα ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Σχεδιαστής – Ηλεκτρομηχανολογικά – Συντήρηση & Επισκευή Συσκευών) για έναν χρόνο.

Από το 1998 έως το 2006 είναι υπάλληλος της Εταιρείας «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ηπείρου – Δυτ. Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων» για τη Διαχείριση του Γ’ ΚΠΣ, με έδρα το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Από το 2006 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο εργασιών Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επενδυτικά Προγράμματα ΕΣΠΑ κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, η ενασχόληση του αφορά μόνο σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελούν, η επιμονή και η ικανότητα του να διεκπεραιώνει απαιτητικά επιχειρηματικά εγχειρήματα για τον ίδιο και τους πελάτες του, χρησιμοποιώντας τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του.

Παράλληλα, έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ, στον ΟΑΕΔ Τρίπολης στο Τμήμα Μαθητείας καθώς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Από το 2009 έως και το 2013 διατελεί Σύμβουλος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου για την Αξιολόγηση – Διαχείριση Επενδυτικών σχεδίων ΕΣΠΑ.

Από το 2007 έως και το 2015 αποτελεί έναν εκ των συνιδρυτών Ομόρρυθμης Εταιρείας Σύνταξης και Διαχείρισης Οικονομοτεχνικών Μελετών στο πλαίσιο των επενδυτικών προγραμμάτων με έδρα την Αθήνα.

Από το 2015 έως το 2022 συνιδρυτής εταιρείας μίσθωσης Ασθενοφόρων με έδρα την Τρίπολη.

Το 2006 διεκδικεί ως Υποψήφιος Δήμαρχος τη Διοίκηση για τον Καποδιστριακό Δήμο Κορυθίου με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ για τους δημότες μας».

Υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Συνδυασμό «Επιμελητήριο εν Δράσει» με στόχο την ανάδειξη του παραγωγικού, εμπορικού και τουριστικού τομέα της Αρκαδίας το 2011.

Το 1998 επιστρέφει στην Τρίπολη, όπου διαμένει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε το 1971 στο χωριό Στενό του Δήμου Τρίπολης.

Κατάγεται από αγροτική οικογένεια, συμμετέχοντας από τα νεανικά του χρόνια σε αγροτικές εργασίες και λαϊκές αγορές, αντιλαμβανόμενος την αξία της δουλειάς και της συνεχούς προσπάθειας.

Παντρεμένος με τη Κωνσταντίνα Γιαννίκα και έχουν ένα παιδί.

Βασικές αξίες του είναι η διαφάνεια, η τιμιότητα και η αξιοκρατία ενώ παράλληλα είναι λάτρης του γόνιμου διαλόγου και της ομαδικότητας.

Παναγιώτης Κοκοσιέλης:

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος με τη διευρυμένη παράταξη Τρίπολη-Ενωμένοι Μπροστά με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Με όραμα και όρεξη για δουλειά, στόχος μου είναι μια νέα προοπτική στον Δήμο Τρίπολης!

Στην οικονομία, τον πολιτισμό, στην αγροτική παραγωγή και σε όλους τους τομείς που κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη και ευκολότερη.

Αγαπώ τον τόπο μου, και εδώ και χρόνια αγωνίζομαι γι’ αυτόν, όντας στο παρελθόν υποψήφιος Δήμαρχος Κορυθίου καθώς και υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Πιστεύω στις δυνατότητες της Τρίπολης …..Μαζί- Ενωμένοι Μπροστά-, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Το αξίζουμε. Το αξίζει η δική μας Τρίπολη!»

Related posts

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας

Arcadia Spot NG

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Με συνέργειες στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας»

Arcadia Spot NG

Το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης τιμά τους Αρκάδες Αγωνιστές της Κύπρου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment