Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Τιμητική πλακέτα στο Γιώργο Μπαντή

Τιμητική πλακέτα στο Γιώργο Μπαντή

Τιμητική πλακέτα στο Γιώργο Μπαντή. Πριν την έναρξη του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα ως αντίπαλο, την Κυριακή (17/09, 15:00), η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαντή.

Ο Γιώργος Μπαντής θα λάβει μια τιμητική πλακέτα για τη σημαντική συνεισφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατά τα χρόνια που αγωνίστηκε με την ομάδα, αλλά και για την συνολική του συμβολή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Σήμερα, υπηρετεί ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Ο Γιώργος Μπαντής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Άκανθο Ιερισσού της Χαλκιδικής και το 2001 μετακόμισε στους ερασιτέχνες του Ηρακλή. Το 2003 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε μέχρι το 2011, αγωνιζόμενος στη Super League 1, στο Κύπελλο Ελλάδας και στα Προκριματικά του τότε Κυπέλλου UEFA.

Το 2011 μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης και στις 19 Ιουλίου 2012, αντιμετώπισε την Inter Bacu στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, καταφέρνοντας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europe League. Στη συνέχεια, οδήγησε την ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα επανάληψης, επιτυγχάνοντας την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση του Αστέρα.

Το 2013, ήταν κορυφαίος σε συμμετοχές στο Κύπελλο και συνέβαλε στην πορεία του Αστέρα Τρίπολης μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Το 2016, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης (MVP) της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015/16 και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 23άδα της Super League 1 εκείνης της σεζόν.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, μετακόμισε στην Ομόνοια Λευκωσίας, και το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανιωνίου. Στη συνέχεια, τη σεζόν 2018/19, αγωνίστηκε στη Super League 1 με τη φανέλα της Λαμίας και τον Ιανουάριο του 2019 ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από το 2019 και μέχρι σήμερα, εξυπηρετεί ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment