Δήμοι ΑρκαδίαςΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Τοποθέτηση υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας στη Π.Ε. Αρκαδίας

dexamenes-arkadia1

Η τοποθέτηση υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας έχει ξεκινήσει στη Π.Ε. Αρκαδίας.

Τις εργασίες τοποθέτησης υδατοδεξαμενών πυρόσβεσης σε περιοχές της Αρκαδίας επιθεώρησε τη Πέμπτη 11 Μαΐου ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Σκαντζός, έργο προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Οι δεξαμενές αυτές, όπως και οι δεκάδες ανοιχτές μεταλλικές υδατοδεξαμενές -χωρητικότητας 40, 100 και 300 κ.μ.- που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις 5 Περιφερειακές Ενότητες, θα συμβάλουν στην πυροπροστασία και θα τοποθετήσουν σε διάφορα μέρη που έχουν υποδειχθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα Δασαρχεία.

Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, “σύντομα θα συνεδριάσει το ΣΟΠΠ της Περιφερειακής Ενότητας για να εξετάσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε όλοι να είμαστε έτοιμοι να διαφυλάξουμε τα δάση και το περιβάλλον όπως επίσης και τις περιουσίες των συμπολιτών μας”.

Related posts

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται έως 10 Σεπτεμβρίου 2026, οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή της ΔΥΠΑ

Arcadia Spot NG

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.