Ελλάδα Επικαιρότητα

Το παρόν έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έπαρση σημαίας στη Θεσσαλονίκη

Το παρόν έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έπαρση σημαίας στη Θεσσαλονίκη

Το παρόν έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έπαρση σημαίας στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα ,το πρωί Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Λευκό Πύργο της Θεσσσαλονίκης, υπό την παρουσί της Πρόεδρού της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην είσοδο του Λευκού Πύργου, την Πρόεδρο υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στην κορυφή του Λευκού Πύργου, όπου βρίσκεται ο στύλος με τη σημαία.

Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 11 π.μ. θα λάβει χώρα η επίσημη θρησκευτική τελετή στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια, στις 13:30, ένα γεύμα θα προσφερθεί στη Λέσχη Αξιωματικών ως τιμή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το απόγευμα στις 18:30, μια εκδήλωση για την εορτή θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή (27/10), οι μαθητές θα συμμετάσχουν στη μαθητική παρέλαση. Το αποκορύφωμα θα είναι η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου το πρωί του Σαββάτου (28/10). Το παρόν έδωσε

Στις εκδηλώσεις, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδια, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (27/10) και το Σάββατο (28/10) για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις σήμερα (26/10).

Δείτε το βίντεο εδώ

Related posts

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Arcadia Spot GZ

Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ μετά τη συνάντηση του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Arcadia Spot GZ

Σακίδιο με μολότοφ βρέθηκε στο ΑΠΘ – Σύλληψη 27χρονης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment