Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Το Estella Festival επιστρέφει στο Παράλιο Άστρος με ποικίλες εκδηλώσεις

Estella_2023_geniko_poster_web

Το Estella Festival επιστρέφει στο Παράλιο Άστρος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του μέσα από ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις αλλά και διάφορα εικαστικά δρώμενα!

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τιμώντας την ιστορία του διοργανώνει διάσπαρτες εκδηλώσεις όπου μέσα από την διασκέδαση θα προσφέρει γνώση σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Το Estella Festival επιστρέφει στο Παράλιο Άστρος και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα κάτωθι σημεία ενδιαφέροντος:

  • OBSCURE BAND|4 Αυγούστου, ώρα 21:30, Καστράκι Μελιγούς. «Jazz μελωδίες ζωντανεύουν σε μια μουσική βραδιά». Jazz Standards της περιόδου 1920-1950 αλλά και πιο σύγχρονα κομμάτια εμπλουτισμένα με τζαζ ηχοχρώματα.
  • Βασίλης Προδρόμου|6 Αυγούστου, ώρα 21:30, Λιμάνι Αγίου Ανδρέα «Απλά και αγαπημένα” – Τραγούδια για τον έρωτα, τη μνήμη, παραμύθια που αφορούν το “για πάντα”, το “ποτέ” ή το “ποτέ ξανά”.
  • Ζωή Παπαδοπούλου|8 Αυγούστου, ώρα 21:30, Θέατρο Παραλίου Άστρους «Η δικιά μου Χαρούλα» – Αφιέρωμα στην Χαρούλα Αλεξίου.
  • Παρουσίαση νέου βιβλίου|18 Αυγούστου, ώρα 20:30, Λιμάνι Παραλίου Άστρους. «ΠΑΡΑΛΙΟΝ ΑΣΤΡΟΣ – Αρχαιότητες, Ιστορία, Νεότεροι Χρόνοι», του αρχαιολόγου και Αν. καθηγητή κλασικής αρχαιολογίας ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Φάκλαρη. Παράλληλα θα υλοποιηθεί στον ίδιο χώρο ομαδική έκθεση ζωγραφικής εμπνευσμένη από την επέτειο των 200 χρόνων από την Β’ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος, από τη ζωγράφο κ. Τζωρτζίνα Κωστοπούλου και το Τμήμα Ενηλίκων του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους.
Estella_2023_geniko_poster_web

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment