Αθλητικά Επικαιρότητα

Το Tyros Triathlon Πραγματοποιήθκες με μεγάλη επιτυχία

Το Tyros Triathlon

Το Tyros Triathlon Πραγματοποιήθκες με μεγάλη επιτυχία. Στην περιοχή του Τυρού στην Αρκαδία πραγματοποιήθηκε ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός που συγκέντρωσε αθλητές τριάθλου, κολυμβητές και επισκέπτες κάτω από τέλειες καιρικές συνθήκες.

Το Sprint Triathlon διεξήχθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και περιλάμβανε μια ποδηλατική διαδρομή που απαιτούσε αρκετή αντοχή. Οι παιδικοί αγώνες swim & run πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και απήλαυσαν την αγάπη του κοινού, υποστήριξη εθελοντών και θερμά χειροκροτήματα.

Στην κατηγορία των ανδρών, ο Γιώργος Αλυφαντής κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1:12:17, ενώ στις γυναίκες η Αναστασία Τσουρουκτζή κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1:17:15, ακολουθώντας μια διαδρομή που γνωρίζουν πολύ καλά.

Στην ομαδική κατηγορία, η ομάδα των Σπύρου Πολάκη, Γιώργου Γκίνη και Μαρίνας Τερζή κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1:21:12.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή των αθλητών με ειδικές ανάγκες, όπως ο Ιωνάς και ο Χρήστος Κορομηλάς, που δίνουν παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης.

Η επιτυχημένη διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συνδρομή και την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Ναυαγωσών της Lifeguard Hellas, του Κέντρου Υγείας και φυσικά των κατοίκων της περιοχής. Όλοι αγκάλιασαν τη διοργάνωση με χαμόγελο και χειροκρότημα, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη ολοκλήρωσή της για ακόμα μία χρονιά.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ
Δείτε φωτογραφίες εδώ

Related posts

Αγγελία Εργασίας για σεζόν

Arcadia Spot KP

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Που βρίσκετε η διαδικασία αυτή τη στιγμή και πότε αναμένεται να λειτουργήσει το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού;

Arcadia Spot GZ

Ανθρωποκυνηγητό με ληστές χθες το βράδυ στον Τυρό

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment