Αθλητικά Επικαιρότητα

Νέοι κανονισμοί θα ενταχθούν στο NBA

Νέοι κανονισμοί θα ενταχθούν στο NBA . Το NBA έχει αποφασίσει να λάβει αυστηρά μέτρα για την εξάλειψη του "flopping" από τον αθλητισμό

Νέοι κανονισμοί θα ενταχθούν στο NBA . Το NBA έχει αποφασίσει να λάβει αυστηρά μέτρα για την εξάλειψη του “flopping” από τον αθλητισμό, και αυτό περιλαμβάνει την επιβολή νέων κανονισμών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Monty McCutchen, υψηλόβαθμος αξιωματούχος ανάπτυξης και εκπαίδευσης των διαιτητών, ανέφερε λεπτομερώς τις αλλαγές στους κανονισμούς, επικεντρώνοντας σε δύο σημεία.

Πρώτον, οι διαιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιβάλουν τεχνικά πρόστιμα για παραβάσεις “flopping”, είτε αυτές ανιχνευθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε μετά τον αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας παίκτης διαιτητικά “απατήσει” και δεν τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 δολαρίων μετά τον αγώνα.

Δεύτερον, οι προπονητές θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε δύο προσφυγές κατά τη διάρκεια του αγώνα για αμφισβήτηση διαιτητικών αποφάσεων. Αυτή η αλλαγή θα δώσει στους προπονητές μεγαλύτερη ευκαιρία να επηρεάσουν τη διαδικασία απόφασης των διαιτητών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Related posts

Αντετοκούνμπο με triple-double, αλλά ήττα για τους Μπακς

Arcadia Spot GZ

NBA: Θετικός στον κορονοϊό o Lebron James

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment