Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Χειμερινές εκπτώσεις 2024 : Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Χειμερινές εκπτώσεις

Χειμερινές εκπτώσεις 2024 : Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές. Οι χειμερινές εκπτώσεις 2024 ξεκινούν στις 8 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 29 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα προβλέπεται να ανοίξουν ξανά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 έως τις 18:00.

Τα σουπερμάρκετ δεν συμμετέχουν στις χειμερινές εκπτώσεις, αλλά στις εορταστικές περιόδους Πάσχα, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος έχει δώσει στη δημοσιότητα πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι καταναλωτές για να μην πέσουν θύματα “προσφορών”:

  • Να κάνουν έρευνα αγοράς και να συγκρίνουν τιμές. Να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  • Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν τις αγορές τους. Να αποφεύγουν αλόγιστες δαπάνες. Χειμερινές εκπτώσεις 2024
  • Να ενημερωθούν για τους όρους της συναλλαγής τους, ειδικά όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις.
  • Να ζητούν πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που αγοράζουν.
  • Να είναι προσεκτικοί με τις προσφορές που αναγράφουν ότι δεν γίνονται αλλαγές.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις εκπτώσεις, καθώς συχνά δεν είναι πραγματικές. Είναι σημαντικό να κάνουν έρευνα αγοράς και να συγκρίνουν τιμές, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αγορά.
Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Related posts

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά για τους αναπληρωτές

Arcadia Spot GZ

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια

ArcadiaSpot Team

Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – οδηγίες προς καταναλωτές

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment