Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Νέα Σμύρνη : Το ψαλίδι που δολοφονήθηκε ο 16χρονος

Νέα Σμύρνη : Το ψαλίδι που δολοφονήθηκε ο 16χρονος. Αύριο, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του στη Νέα Σμύρνη με ψαλίδι, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την απολογία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος είχε μια διαμάχη με τον αδελφό του για μια μπλούζα, τον καταδίωξε και τον μαχαίρωσε με το ψαλίδι στο στήθος, προκαλώντας τον θάνατό του.

Ο 18χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για προθεσμιακή ανθρωποκτονία και οπλοχρησία εις βάρος του 16χρονου.

Φέρεται ότι ο 18χρονος προκάλεσε θανατηφόρο τραυματισμό με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από μια διαμάχη που είχαν, όταν το θύμα πήρε μια μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Όπως αναφέρθηκε, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι τα δύο αδέλφια είχαν μια αρχική διαμάχη για μια ασήμαντη αιτία (ο νεότερος αδελφός πήρε μια μπλούζα του μεγαλύτερου χωρίς να τον ρωτήσει).

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας και της γιαγιάς τους να τους καθησυχάσουν, άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον με γροθιές και κλωτσιές. Νέα Σμύρνη : Το ψαλίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός για ληστείες, ενώ τον Αύγουστο του 2022 τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή πάλι τα ρούχα.

Η διαμάχη επιδεινώθηκε όταν ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι στην κρεβατοκάμαρα και καταδίωξε τον 16χρονο αδελφό του, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι κλείνοντας την πόρτα.

Ο κατηγορούμενος άνοιξε την πόρτα του σαλονιού και με το ψαλίδι τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος τον αδελφό του.

Αστυνομικοί βρήκαν τον 16χρονο σε μια λίμνη αίματος Περίπου στις 8.45 το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην οικία, όπου βρήκαν τον 16χρονο σε μια λίμνη αίματος και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή : iefimerida

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment