Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Χειροπέδες σε 47χρονο που έκανε 12 ληστείες μέσα σε 8 μήνες

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Χειροπέδες σε 47χρονο που έκανε 12 ληστείες μέσα σε 8 μήνες. Αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας του Θερμαϊκού κατάφεραν να εξιχνιάσουν δώδεκα περιστατικά διαρρήξεων σε κατοικίες και μία κλοπή αυτοκινήτου που συνέβησαν σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης των εγκλημάτων αναγνωρίστηκε ως ένας 47χρονος αλλοδαπός, και ένα ποινικό μητρώο συντάχθηκε για αυτόν με κατηγορίες για κλοπές και ζημίες σε ξένη περιουσία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας, σε συνεργασία με άγνωστους συνεργούς, διέπραξε δώδεκα διαρρήξεις σε κατοικίες (καθώς και απόπειρες διαρρήξεων), από τον περαίτερο χρόνο μέχρι την αρχή του τρέχοντος έτους. Οι εγκληματικές ενέργειές του έλαβαν χώρα σε περιοχές όπως το Μεσημέρι, η Επανομή και η Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Κατά τη διάρρηξη αυτών των οικιών, αφαίρεσε συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 8.350 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ακόμη ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ανακαλύφθηκε αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης και επεστράφη στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που συντάχθηκε κατά τους δράστες θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για περαιτέρω εξέταση.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment