Εκδηλώσεις

10ο Catamaran Cup International στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

catamaran-cup-paralio-astros

Μία στάση στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος, χθες βράδυ για το 10ο Catamaran Cup ήταν αρκετή ώστε να γεμίσει το λιμάνι με όμορφα σκάφη και επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου.


Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι τα catamaran έφταναν το ένα μετά το άλλο και έδεναν στο λιμάνι του Π. Άστρους.

Το βράδυ κατά την δεξίωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας πραμγατοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των νικητήριων πληρωμάτων των Catamaran.

Το ArcadiaSpot βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος και μετέδωσε σε Ζωντανή Μετάδοση – Live Streaming την δεξίωση μετά την λήξη του αγώνα άλλα και την τελετή βράβευσης των νικητών.


Ένας πλούσιος μπουφές αποτελούμενος από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις που είχε ετοιμάσει το Astros Beach Boutique Hotel περίμενε τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης Γεώργιος κατά τις δηλώσεις του στην camera του Arcadiaspot τόνισε ότι τέτοιου είδους event δίνουν τουριστική ανάπτυξη στον τόπο για αυτό και θα δοθεί προτεραιότητα από το Δήμο για τουριστική και πολιτιστική προβολή του Παραλίου Άστρους αλλά και της ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας.

Όπως δήλωσαν οι αθλητές-συμμετέχοντες του 10ου Catamaran Cup το λιμάνι είναι εξαιρετικό όπως και τα μέρη τα οποία επισκέπτονται. Και σίγουρα το Παράλιο Άστρος θα είναι για αυτούς ένα σημείο αναφοράς στις καλοκαιρινές τους διακοπές που θα ήθελαν να το ξαναεπισκεπτούν!

Δείτε το video από την τελετή βράβευσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάθεση στεφάνου από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην εκδήλωσης μνήμης για τους εκτελεσθέντες στα Αλώνια Αλέας

#omada_Arcadia_Spot

Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Έλωνας στον Κοσμά Νότιας Κυνουρίας

#omada_Arcadia_Spot

2nd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits 2019

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας